Knuffelwuff blødt hundehalsbånd i ægte leder med spænderbeskyttelse Detroit
Farve
Størrelse
fra 148,50 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Et enkelt, tidløst halsbånd er det helt rigtige for mange hundeejere. Hunden bærer nemlig dette tilbehør hver eneste dag og skal altid se godt ud.

Til dette formål er hundehalsbåndet Detroit det helt rigtige produkt. Takket være de neutrale farver virker det ikke påtrængende, men elegant og velforarbejdet.

Oversiden af særligt slidstærkt og behageligt okselæder er i omhyggeligt håndarbejde syet sammen med det bløde okselæder på undersiden. Takket være en ekstra tyk polstring imellem de to læderlag er halsbåndet yderst behageligt at have på for hunden. Det bløde okselæder på undersiden har den fordel, at pelsen beskyttes mod at blive skør og huden beskyttes mod gnavesår. En beskyttelse af spændet beskytter desuden din hund imod, at dens pels kommer i klemme ved forskellige bevægelser.

Alle vores halsbånd fås i forskellige størrelser. Men hvor finder jeg den rigtige størrelse til min hund? Ganske enkelt: Mål din hunds hals og læg fem centimeter til. Med denne halsbåndlængde kommer din firbenede ven til at føle sig rigtig godt tilpas.

Du ved at sætte pris på robust håndarbejde og har en aktiv hund, der beskytter dig på din vej? Så er halsbåndet Detroit det helt rigtige valg for jer!

Kategori HALSBÅND AF ÆGTE LÆDER
JTL-Shop:
Material: 
  • Echtleder
  • Handgenäht
Besonderes:
  • Fellschonend
  • Weiche Unterpolsterung
  • Schnallenschutz
  • Passende Hundeleine von Knuffellwuff separat erhältlich

 

 

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER