Knuffelwuff blødt hundehalsbånd i ægte leder Glendale
Farve
Størrelse
fra 187,68 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Er du et krævende menneske, der ved at sætte pris på robust håndarbejde, og bliver du ledsaget af en aktiv hund, der er glad for livet? Så er hundehalsbåndet Glendale det rigtige valg for dig og din bedste ven - det er enkelt, elegant og særlig holdbart. Så du kan begive dig ud på nye eventyr med din hund.

Halsbåndet Glendale fås i tre forskellige farver, passende til så godt som enhver pelsfarve. Det øverste materiale består af særligt slidstærkt og skridsikkert blødt bøffellæder. Bøffellæder har i mange år været brugt til de mest forskellige overflader, fordi det er robust og langtidsholdbart.

På halsbåndets underside har man i omhyggeligt håndarbejde syet blødt okselæder. Okselæder er særligt stabilt og fast. Blandingen af disse to materialer sørger for, at din hund profiterer af en ganske usædvanlig bærekomfort og den derudover beskytter hundens pels. Regelmæssig brug af ringere halsbånd kan nemlig gøre pelsen skør eller endda slide hul på huden.

Beslagene på dette halsbånd sørger for en fremragende sikkerhed. De er af den bedste, brudsikre kvalitet og ædelt forkromet.

Alle vores halsbånd fås i forskellige størrelser. Men hvor finder jeg den rigtige størrelse til min hund? Ganske enkelt: Mål din hunds hals og læg fem centimeter til. Med denne halsbåndlængde kommer din firbenede ven til at føle sig rigtig godt tilpas.

Kategori HALSBÅND AF ÆGTE LÆDER
JTL-Shop:
Material: 
  • Echtleder
  • Handgenäht
Besonderes:
  • Fellschonend
  • Weiche Unterpolsterung
  • Schnallenschutz
  • Passende Hundeleine von Kunffellwuff separat erhältlich

 

 

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER