Knuffelwuff blødt hundehalsbånd i ægte leder Basic Plus
Farve
Størrelse
fra 77,97 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Der er ingen grænser for udvalget af hundehalsbånd. Hundehalsbånd fås i de mest forskellige materialer og former, og vi hundeejere står med det svære valg, for vores hund skal jo gerne se godt ud.

Men hvad glæde har vi af et halsbånd, der understreger hundens øjenfarve, men gør pelsen skør og i længden gør ondt på hunden? Her hos Knuffelwuff har vi gjort det til vores opgave at udvikle halsbånd, som giver en særlig høj bærekomfort og derudover ser betagende godt ud.

Det håndsyede halsbånd Basic Plus er, som navnet allerede siger, et forholdsvist enkelt halsbånd, der på grund af små specielle ting kommer til at virke elegant. Det fås i forskellige farver, så du kan sikkert også finde den rigtige til din hund. Halsbåndets overside består af meget slidstærkt og behageligt blødt bøffellæder. Undersiden derimod er i omhyggeligt håndarbejde syet sammen med blødt okselæder. Således opstår et yderst holdbart og alligevel pelsskånende halsbånd, som giver din hund en særligt høj bærekomfort.

Alle vores halsbånd fås i forskellige størrelser. Men hvor finder jeg den rigtige størrelse til min hund? Ganske enkelt: Mål din hunds hals og læg fem centimeter til. Med denne halsbåndlængde kommer din firbenede ven til at føle sig rigtig godt tilpas.

Kategori HALSBÅND AF ÆGTE LÆDER
JTL-Shop:
Material: 
  • Echtleder
  • Handgenäht
Besonderes:
  • Fellschonend
  • Weiche Unterpolsterung
  • Schnallenschutz
  • Passende Hundeleine von Kunffellwuff separat erhältlich

 

 

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER