Knuffelwuff blød rundhalsbånd i ægte leder Hoopa
Farve
Størrelse
fra 117,15 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

lav varebeholdning
Produktdetails anzeigen
Halsbånd fås i alle tænkelige former, udgaver og farver. Her sættes der ingen grænser for producentens kreativitet. Men det vigtigste ved køb af et nyt halsbånd bør være, at din hund føler sig godt tilpas med det, og at det er sikkert for den.

Hundehalsbåndet Hoopa er et velforarbejdet halsbånd af fineste nappalæder og giver din bedste ven den største bærekomfort. Takket være en rund kerne af polyamid har dette produkt en særlig høj rivefasthed. Hermed er I som menneske-hund-team godt sikret på jeres fælles spadsereture.

At hunden regelmæssigt bærer et halsbånd fører til, at dens pels slides stærkt på det sted eller at det endda knækker og slider hul på huden. Med sin konsekvent runde forarbejdning kan hundehalsbåndet Hoopa forebygge dette problem. Derudover bringer det med sin form en særligt behagelig bærefornemmelse med sig. Din hund vil takke dig for det!

Ved hjælp af den velforarbejdede lukning, der kan justeres i størrelsen, kan du tilpasse hundehalsbåndet Hoopa perfekt til din hund og skal ikke være bekymret for, at hundehalsbåndet kan svigte.

Overbevis dig selv om hundehalsbåndet Hoopa og dets uovertrufne færdigheder. På den måde bliver I blikfanget i enhver hundeskov.

Alle vores halsbånd fås i forskellige størrelser. Men hvor finder jeg den rigtige størrelse til min hund? Ganske enkelt: Mål din hunds hals og læg fem centimeter til. Med denne halsbåndlængde kommer din firbenede ven til at føle sig rigtig godt tilpas.

Kategori HALSBÅND AF ÆGTE LÆDER
JTL-Shop:
Material: 
  • Echtleder
  • Handgenäht
Besonderes:
  • Fellschonend
  • Weiche Unterpolsterung
  • Schnallenschutz
  • Passende Hundeleine von Kunffellwuff separat erhältlich

 

 

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER