Knuffelwuff blød justerbar rund hundesnor i ægte leder Hoopa
Farve
Størrelse
fra 219,02 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Hundesnoren Hoopa overbeviser ved hjælp af sit enkle design, bag hvilket der befinder sig den bedste kvalitet. Den består af velforarbejdet og særligt slidstærkt okselæder, som på grund af den gennemgående runde forarbejdning ser ekstremt godt ud. Derudover ligger den godt i hånden og giver også en meget god bærekomfort.

For at du med hundesnoren kan føre både en stor og en lille hund, tilbyder Knuffelwuff denne snor i to forskellige størrelser.

På spadsereture er der ikke alene situationer, hvor din hund skal i snor, men der er også visse steder, hvor det nogen gange er nødvendigt, at din bedste ven går lige ved siden af dig. Takket være muligheden for at indstille hundesnoren Hoopa i tre forskellige længder, kan du være sikker på, at du hverken snubler over den løse snor på jorden, eller at din hund ved en uforudset bevægelse bringer sig selv eller andre i fare.

Endnu en fordel ved denne hundesnor er dens robusthed. En hundesnor bliver snavset med tiden, det kan slet ikke undgås ved en brugsgenstand som denne. Men fordi Hoopa-hundesnoren kan tørres af med en blød børste eller tørres af med en klud, behøver du ikke bekymre dig om, at den bliver snavset.

Denne elegante og holdbare hundesnor bliver sikkert en trofast ledsager på jeres fælles spadsereture.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER