Knuffelwuff blød justerbar nubuk-ægte leder hundesnor Orlando
Farve
Størrelse
fra 211,19 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Takket være det kontrastrige farvespil imellem brun og beige tiltrækker hundesnoren Orlando automatisk mange blikke. Det absolute højdepunkt er de hvide syninger på det brune læder og de elegante, forkromede beslag, som afrunder snorens helhed på en fremragende måde.

Men den håndsyede hundesnor ser ikke alene betagende godt ud, den holder også, hvad den lover. Det behageligt bløde og særligt slidstærke læder ligger godt i hånden og frembringer således en høj bærekomfort.

Hvis din hund bare strutter af temperament, ved du sikkert rigtig godt, hvordan det føles, når hundesnoren (og nødvendigvis også du selv) udsættes for større trækkraft. Takket være hundesnoren Orlando skal du i fremtiden ikke længere bekymre dig - på grund af den bløde polstring opstår der i sådanne tilfælde ikke længere nogen ubehagelige tryksteder.

Uanset om hunden er stor eller lille. Hundesnoren Orlando fås i forskellige størrelser og er derfor et godt valg for enhver hunderace! Du har dermed mulighed for at indstille snoren i tre forskellige længder, så du altid kan tilpasse snorens længde til den aktuelle situation.

Passende til blikfang-snoren finder du hos Knuffelwuff også hundehalsbåndet Orlando.

Overbevis dig selv om disse produkters usædvanlige kvalitet og fremragende udseende og bliv, sammen med dit pelsdyr, det virkelige blikfang i hundeskoven.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER