Knuffelwuff blød justerbar hundesnor i ægte leder Midpines
Farve
289,55 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Det siges, at der findes hunde, der har flere halsbånd og hundesnore end kvinder har sko.

Det kan diskuteres, om en sådan samling er nødvendig, men der findes helt bestemt en hundesnor i skabet til enhver lejlighed.

Til alle hundesnorglade mødre (og fædre) har Knuffelwuff udviklet et udvalg af særligt velforarbejdede hundesnore, som kommer til at gøre sig godt i enhver samling af hundesnore!

Hundesnoren Midpines er en særligt elegant repræsentant. Lædersnoren fås i brun og sort og overbeviser med sin ædle forarbejdning og de forkromede beslag, der passer perfekt til den. Denne snors absolute højdepunkt er de hvide syninger, som passer vidunderligt til hundesnorens samlede indtryk.

Men et godt udseende alene er ikke nok til at få en plads i samlingen. Den her præsenterede hundesnor har langt flere fordele end kun sit udseende.

Den er fremstillet af velforarbejdet og særligt slidstærkt okselæder og giver en god bærekomfort til det udvalgte menneske-hund-team. Derudover ligger hundesnoren godt i hånden.

På trods af den ædle forarbejdning er den yderst velegnet som hverdagssnor, og Midpines hundesnoren kan ganske let befris for snavs ved at den børstes let eller tørres af.

Takket være de tre forskellige længder, som du kan indstille denne snor i, kan du i enhver situation helt individuelt beslutte, hvor meget afstand du vil give din firbenede ven.

Og hvad mangler der så til den perfekte snor? Rigtigt, det passende halsbånd. Måske kan du lide halsbåndet Midpines, der passer til snoren. Også det finder du hos os!

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER