Knuffelwuff blød justerbar hundesnor i ægte leder Glendale
Farve
289,55 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Med hundesnoren Glendale får du en absolut kvalitativt forarbejdet hundesnor. Den består af okselæder. Dette læder er særligt slidstærkt, hvilket bestemt er passende for en brugsgenstand som en hundesnor.

Den ligger ikke alene godt i hånden, men giver også en meget god bærekomfort. Herved er det lige meget, om du har en lille eller stor hund derhjemme - den her præsenterede hundesnor er lige velegnet for alle hunderacer.

Denne lines ædelt udseende, forkromede beslag forbedrer ikke alene dens udseende, men er især ekstremt sikre, så du kan stole på, at din hund også i vanskelige situationer er godt beskyttet.

Følger din hund med dig alle vegne? Så ved du sikkert også, at der findes situationer, hvor det er nødvendigt, at du fører din firbenede ven meget tæt på dig. Hundesnoren Glendale kan indstilles i tre forskellige længder. Dermed kan du tilpasse hundesnorens længde til den situation, I står over for.

Selvfølgelig finder du hos Knuffelwuff også det perfekte modstykke til din nye hundesnor. Sammen med halsbåndet Glendale og snoren gør I på hver spadseretur en god figur.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER