Knuffelwuff blød justerbar hundesnor i ægte leder Detroit
Størrelse
fra 211,19 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Når man henter sig en hund i huset, er man ansvarlig for dens velbefindende for resten af dens liv. Og dette ansvar tager vi på os, for til gengæld modtager vi betingelsesløs kærlighed og tillid. Vi går ture sammen igennem skove og langs med marker - men på vores veje kommer vi også forbi veje, boligområder og torve, hvor hunden skal holdes i snor.

For at vores hunde altid kommer sikkert hjem igen, er det vores ansvar at tolke situationer korrekt ved at nægte dem deres frihed på farlige steder eller ved at overholde pligten til at holde hunden i snor.

Hundesnoren Detroit, der består af et særligt velforarbejdet og slidstærkt okselæder, ligger ikke kun bekvem i hånden, men giver også en meget god bærekomfort og giver på grund af den fine forarbejdning samt det vellykkede farvevalg et yders elegant indtryk. Det ædle okselæder har vandafvisende egenskaber, og snavs kan nemt børstes af med en blød børste eller tørres af med en klud. Derudover kan hundesnoren Detroit indstilles i tre forskellige længder og er velegnet til både store og små hunde. Passende hertil får du hos Knuffelwuff halsbåndet Detroit, så I på jeres spadsereture ikke alene ser godt ud, men især også altid kommer sikkert i mål.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER