Knuffelwuff bærbar rejsemåtte Linea Travel L 100 x 60cm
Størrelse
375,75 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager

Leveringstid: 1 - 3 hverdage

Produktdetails anzeigen
Den bærbare rejsemåtte Linea Travel er en perfekt ledsager til hverdagen. Uanset om du er ude at rejse med din hund eller tilbringer dagen på kontoret eller i haven. Takket være denne rejsemåtte ligger din firbenede ven altid blød og hyggelig. Også transportkassen i bilen bliver ved hjælp af Linea Travel til en hyggelig hule. Denne bekvemme rejsemåtte er let at transportere, ved at man ruller den sammen og lukker den med stropper.

Selvfølgelig kan hunde også ligge på gulvet, men denne bærbare rejsemåtte er et hyggeligt alternativ til det kolde gulv. Især hvalpe samt gamle og syge hunde er særligt følsomme. Rejsemåtten beskytter din firbenede ven mod kulde og er generelt meget robust.

Som alle Knuffelwuff-produkter er også denne liggeplads udviklet i Tyskland og fremstillet i EU ved hjælp af velforarbejdede materialer. Ydermaterialet af velforarbejdet blødt plys inviterer til hygge og giver på grund af dets velkendte lugte også din hund et sikkert sted at trække sig tilbage til, når den er langt fra sine velkendte omgivelser. Takket være den skridsikre underside af Linea Travel-rejsemåtten risikerer din hund ikke at træde forkert, fordi måtten flytter sig.

En rejsemåtte, der bruges på forskellige steder, bliver selvfølgelig også snavset en gang imellem. Men fordi rejsemåtten Linea Travel kan vaskes ved 30 grader, har skidt og snavs ikke nogen chance!

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER