Knuffelwuff Universal hundemåtte Fim Exclusive
Farve
Størrelse
fra 226,17 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

Ikke på lager i øjeblikket
Produktdetails anzeigen
Kender du allerede vores universelle hundemåtte Fim? Nej? Så er det på tide!

For lad os være ærlige: uanset om det er derhjemme, i haven, på altanen eller i bilen - ingen bryder sig om at ligge på det hårde gulv. Spild ikke flere tanker på, om din skat har det behageligt lige nu, og beslut dig for den universelle hundemåtte Fim Eksklusive fra Knuffelwuff.

Med denne hundemåtte har du fundet den perfekte ledsager til hverdagen. Lige meget, hvor du bruger hundemåtten, betyder dens karakteristiske design, at alle straks ved, hvad der er din firbenede vens plads. Især i bilen eller i transportkassen sørger den ikke kun hele tiden for, at din hund har det godt, den mindsker samtidig også problemet med hundehår på bilsæderne. Også derhjemme er den superpraktisk.

Denne modstandsdygtige og særligt formstabile hundemåtte er ikke kun let at rengøre, men på grund af det behagelige betræk af imiteret læder og det blødt quiltede velour i måttens indre også yderst bekvem. Fyldet består af en allergivenlig skumstofplade. Undersiden er skridsikker og vandafvisende. På den måde kan din skat være godt tilpas og slappe af - lige som du.

Ved hundetæppet Fim Exclusive bruges der, som ved alle produkter af mærket Knuffelwuff kun materialer af den bedste kvalitet. Det garanterer en lang levetid. Dette produkt er udviklet efter tysk kvalitetsstandard og fremstillet i EU.

Måtten fås i tre forskellige størrelser. Uanset om det er en gravhund eller en sankt bernhardshund, finder enhver hund her sin nye, bekvemme yndlingsplads. Endnu en fordel ved hundemåtter: De kan rulles dejligt pladsbesparende sammen og gemmes væk. Det særlige ved hundemåtten Fim Exclusive: Den passer perfekt til din stil. Du kan vælge imellem beige-brun, brun-hvid eller grå-sort. Bestil din ønskefarve nu!
Kontaktoplysninger

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER