DYREELSKER

Dyrs tilstedeværelse har en øjeblikkelig positiv virkning på ejeren. De allerfleste mennesker, der har et dyr derhjemme, sværmer for den beroligende aura, den hyggelige atmosfære og det sensuelt-venlige forhold imellem dem og deres kæledyr. Det gør, at hunde ganske særlige bofæller og indtager en særlig stilling. Den kærlighed til livet og den eufori, hvormed de omgiver deres ejer, begejstrer enhver hundeven. Der er næppe plads til en dårlig tanke, når din hund vil lege med dig og søger din nærhed. Den gør det klart for dig: ”Her er jeg. Lad os lave noget sammen!” Du skal være godt rustet til den store fysiske indsats, som din hund kræver af dig.

I vores Knuffelwuff-shop finder du mange overkommelige tilbud, der især er af god kvalitet, glæder en hund og desuden gør noget godt for dig.  Derimellem er blandt andet et stort udvalg af hundesenge, robust legetøj, hundesnore og halsbånd samt funktionelt overtøj, så du er både varm og tør, når du kommer hjem, uanset hvor dårligt vejret måtte være.

Flere undersøgelser har vist, at mennesker med husdyr er sundere. Den regelmæssige kontakt med din ”noget anderledes” ledsager fremmer dit helbred på flere niveauer. På den ene side motiverer din firbenede ven dig til at få mere bevægelse, hvilket mindsker din risiko for overvægt og højt blodtryk. Din hund gør dig resistent overfor stressede situationer og får dit kredsløb i gang. På den anden side styrker din hund dit immunsystem og er med til at væbne dig mod allergier. Din hund er din bedste medicin og den mest effektive terapi.
 


Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER