AF KÆRLIGHED TIL DYRET

”Som herren er, bliver hans tjener.” – dette ordsprog bruges også ofte om forbindelsen imellem mennesket og hunden og gælder for de fleste af os. Det er bemærkelsesværdigt, hvordan vores hunde kan tilpasse sig til vores liv og vores luner. Men det er især vidunderligt, hvor godt de forstår os og dermed kan trøste os i sørgelige øjeblikke, give os ro, når vi er ved at miste den, og aldrig svigter os, uanset hvor umuligt alting virker.

Vi kan slet ikke takke vores hunde nok for alt det, som de beriger vores hverdag og vores fælles liv med. For i det mindste at kunne give vores husdyr en del af det tilbage, har teamet hos Knuffelwuff gjort det til sin opgave at udvikle velforarbejdede produkter som hundesenge, snore, halsbånd, legetøj og meget mere til din hund. For enhver hund er et individ, har en egen karakter og meget forskellige behov. Takket være vores store tilbud finder du sikkert nogle produkter, der er perfekte for din firbenede ven.

Vores hunde kan desværre ikke være hos os hele vores liv, men under deres liv på jorden er vi deres konstante ledsagere. Og de få år, som vi har sammen med vores hunde, gælder det om at gøre så smukke som muligt! De har fortjent det - det er helt sikkert.


Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER